Retkes mogyoróízű kézműves söcik berobbantak a kocsmákba pfúj! Nektek mi a véleményetek róla?
tegnap 19:26/23:03
Mielőtt teljes értetlenkedésbe fordulna a földi léted:
– a tudomány mai állása szerint a ragadós száj és az egészségtelenség közt nincs összefüggés. Egyébként a maláta maradékcukrainak van ilyen érzete.
– a sörről pont ugyanúgy tudhatjuk vagy nem tudhatjuk, hogy hogyan készül, mint a biozabpehelyről, szóval nem vágom, hogyan szúrtad ki magadnak pont a sört. Hivatalosan minden terméktípusról tudjuk, hogyan szabad készülnie, és ebből mit kötelező feltüntetni a címkén. Aztán mindegyikről lehet összeesküvés-elméleteket gyártani, de ahhoz tudni is kéne valamit, nemcsak találgatni.
– vannak érdekes új sörtartósító eljárások, még biztos nem hallottál róluk, pl.: komlózás (kb. 7-800 éve), pasztőrözés (ez még nagyon új, 150 éves módszer), ezek 4-5% alkohol mellett és oxigén hiányában elég jól működnek. A szeretett Borsodid éppen abban kuriózum a „nagy” nevek közt, hogy tartalmaz tartósítót (borként), rajta is van a címkén.
Most pedig menj át a „Betegségek” kategóriába, bátran értekezz egy 0%-osat agysebészetről (ennyire ahhoz is értesz), aztán sértődj meg ott is.
Elég nagy szégyen és szánalom hogy amiért nem ért valaki egyet valamivel egyből alázni kell és lepontozni, valamint a saját hülyeségét szajkózni, pedig szerintem egyáltalán nem mondtam hülyeséget, sőt!! Ez is olyan pszichológiai dolog nálatok mint egyeseknél a dohányzás, nem bírjátok elviselni az igazságot róla, EGÉSZSÉGTELEN.
De a lepontozás egy dolog, engem annyira nem is érdekel, csak néha bosszantó tud lenni.
Szóval az igazság az még a sörről hogy igen fel van tüntetve az E345 hatóanyag, meg a nem tudom micsoda, ámde tisztában vagyunk egyes élelmiszerek összetevőinek hatásaival?
A kenyér régen hogy készült? 3 összetevőből. Ma hogy készül? 12 féle összetevőből aminek a 3/4de ízfokozó, tartósítószer, térfogatnövelő meg sorolhatnám.
Egyszóval nem egészséges. Ez szimpla marketing, megvan az illúziója egyes termékek minőségének. Én a magam részéről ritkán iszom, minél magasabb az alkoholtartalma a sörnek, annál kevésbé van jelen a tartósítószer.
Mellesleg olvassátok néha a híreket? A tartósítószer miatt a 2 éves holttestek a koporsókban úgy néznek ki mint az 1 hónaposak.
#14
Javaslom menj el Tihanyihoz egy energizálás+tisztításra, hogy kiölje belőled a sok csúnya E számot, amiket nyílván azért raknak a kajába, hogy beteg legyél és megvedd a gyógyszergyárak termékeit.
Javaslom még a Hihetetlen magazint, talán sikerül kapcsolatba lépned egy UFO val aki majd meggyógyít!
Csak nem tapasztalat? Téged az ufok gyógykezeltek kérdező? Mert látszik!
Elég gáz lehet ha minden ízt mogyorósnak érzel. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!