Lehet kapni nálunk canabis ízesítésű abszintot?
Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 10:13
1/11 anonim válasza:
még előzetes ízesítésű letartóztatást is érte
2/11 anonim válasza:
Attól,hogy olyan az íze(esetleg hasonló),nem biztos,h tartalmaz cannabist, így lehet legális.Egyébként s ki tudja milyen az íze?:D Van olyan energiaital is.Én ettem már cannabis ízű nyalókát is. Ez olyan mint pl némelyik gyümölcs ízesítésű üdítő vagy csoki vagy bármi, h attól gyümölcsöt nem tartalmaz:)
3/11 anonim válasza:
Az Oktogonon lévő boltban én már láttam, ami ott van asszem a Burger mellett.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsó válaszonak
2010. márc. 20. 17:00
5/11 Phoney válasza:
A miskolci Auchanban mindig látom, gondolom a többiben is van. (Rodniks, ciánszínű)
(Megj.: mondjuk ezeket igazából nem nevezném abszintnak.)
6/11 anonim válasza:
Duplex italnagykerben vettem tavaly nyáron.
7/11 anonim válasza:
Vodka Cannabist láttam már a cseheknél. Pár mag van benne, de szerintem minimális THC lehet csak benne, mert különben nem árulhatnák. Azaz, valószínűleg hulla részeg leszel, mire eljutnál a kábulatig.
8/11 anonim válasza:
Ha lehet is kapni akkor sem leszel tőle beállva ugyanis thc tartalma vagy olyan mértékben alacsony hogy egy raklapnyit kéne beverni belőle hogy érezz is valamit,vagy abszolut nem tartalmaz.hát íze magának a növénynek sztem nemsok van.inkább egyél egy marék gyomot:)
9/11 A kérdező kommentje:
IGEN :d xd
2010. márc. 26. 12:50
10/11 anonim válasza:
Igen lehet kapni cannabisos abszintot.Én 1szer a Tescoban vettem de az íze full olyan mint a többi abszintnak,csak kék színű.Meg hamár abszintot veszel akkor ne azt a tescos sz**t vedd hanem azt amin van 1 kis jelzés egy levél.Na azaz igazi abszint,mondjuk 8000 ft 1 üveg de megéri.:))
Meg ha érdekel akkor árulnak még Magyarországon cannabisos ice tea-t.Annak nagyon kellemes az íze.Thc nem igen van benne,de a feeling az megvan.Na béke mindenkinek!!:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!