Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Abszintot Miskolcon hol lehet...

Abszintot Miskolcon hol lehet kapni és kb mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 22:05
 1/7 Phoney ***** válasza:

Nem lehet abszintot kapni.

Színezett vodkákat lehet kapni jó drágán, amiket abszintnak címkéznek, de ha ilyen sz*rok érdekelnek, akkor Tesco, Cora, Auchan mind nyerő.

2010. dec. 19. 22:10
 2/7 Phoney ***** válasza:
Ja és 4400-8000 közt mozognak kb / 0,7 liter, de van 2 decis is 2000 Ft-ért. De még egyszer, ezek nem hasonlítanak az abszintra.
2010. dec. 19. 22:11
 3/7 A kérdező kommentje:
és italkerben nem lehet kapni valami "normálisat"?
2010. dec. 19. 22:36
 4/7 Phoney ***** válasza:

Nem, minden magyar "absintheur" külföldről rendel sajnos, én is... írtam az egyik legkomolyabb magyar italwebshopnak, hogy gondolkodtak-e már valódi abszintban, mert láttam hogy más italból nagyon jókat is tartanak, de azt válaszolták, hogy egyik magyar importőr sem hoz be igazi abszintot.

Mondjuk úgy készülj ha tényleg érdekel, hogy 1 üveg 10 ezer forintnál kezdődik.

2010. dec. 19. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:
az italkerben??:) nahát, egy diósgyőri
2010. dec. 20. 17:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Tescoban, vagy az Auhanban. Én pesten láttam valamelyikben.
2010. dec. 26. 22:42
 7/7 Phoney ***** válasza:
Egyébként mire kell az abszint? Lehet nagyon hasonló italt készíteni házilag (bolti abszintból), ha a "hatása" érdekel akkor rossz ízzel, de megoldható, vagy valódi abszintból is lehet kóstolót szerezni (Miskolcon), stb.
2010. dec. 26. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!