Csappz kérdése:
Sörös üvegekről miként távolítható el a címke sérülés mentesen? Gyűjteménybe kellenének a címkék ezért volna lényeges, hogy egyben sikerüljön leszedni őket.
Figyelt kérdés
A vízzel történő leáztatás nem hozott maradéktalan sikert sajnos.2015. nov. 8. 12:35
1/7 anonim válasza:
Ha a víz nem oldja a ragasztót (mint régen) akkor csak szerves oldószerrel lehet próbálkozni. Kicsit drága lesz az a gyűjtemény.
2/7 anonim válasza:
jobban jársz, a írsz a palackozónak/gyártónak és kérsz tőlük postán
3/7 anonim válasza:
Próbálkozhatsz szappanos vizzel vagy forró vizben áztatni. A legjobb valóban sörgyártótól beszerezni vagy más gyűjtőkkel cserélgetni. Létezik sörcikkgyűjtő klub sok taggal időnként találkozókat szerveznek csereberélni meg venni is lehet.
4/7 anonim válasza:
Én megpróbálnám hajszárítóval leszedni. Amikor ajándékot veszek, amiről le kell szednem a címkét, ugyanezt csinálom, és mindig gyönyörűen le tudom húzni 1-2 perc melegítés után. Legutóbb egy üvegvázával csináltam ezt, abból gondolom, hogy talán neked is jó lehet.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Maradnék a háztáji címke leszedésnél. Gyáraknak, palackozó üzemeknek írni nem kihívás, azt mindenki tud. Így meg lesz az élmény s emlék, hogy magam küzdöttem meg úgymond a gyűjteménybe való darabbal.
Gondoltam még WD40-re hátha az segítene leszedni bár kétségesnek gondolom a sikerességét a dolognak.
2015. nov. 8. 14:36
6/7 A kérdező kommentje:
A hajszárítós megoldást próbáltam, de akkor úgy tűnik nem voltam elég kitartó, mert azon kívül, hogy az üveg felforrósodott nem jutottam előbbre.
2015. nov. 8. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!