Arra is ráragaszthatom a címkét?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Születésnapra csináltatnék pálinkásüvegre egyedi címkét, és a kérdésem az lenne, hogy ha megveszem a boltban a pálinkát, és a már meglévő címkére ragasztom rá az egyedi címkét azt lehet? Köszönöm a válaszokat.2015. okt. 29. 08:57
1/7 anonim válasza:
Miért ne lehetne?
Az más kérdés, hogy kicsit igénytelenül fog kinézni.
Jobban tennéd, ha előtte a régi címkéket leáztatnád, és utána ragasztanád fel az újat, a csupasz üvegre.
2/7 A kérdező kommentje:
Méretre gyártják le az egyedi címkét, tehát ha lemérem az üvegen lévő címkét, ha minden igaz lefedi teljesen, de lehet tényleg az lenne a legjobb ha leáztatnám. Arra mi a legjobb? A címke leáztatására?
2015. okt. 29. 09:26
3/7 Mojjo válasza:
Víz. Beteszed vízbe, hogy elmerüljön teljesen, és egy-két óra múlva szépen leázik.
4/7 Phoney válasza:
Bontatlan üvegnél a langyos víz a legjobb, de sok címke van, amit képtelenség leáztatni (ragasztó és papírtípus függvénye). Viszont a legrosszabb esetben is lekaparható egy kis munkával, ha már felázott. Az azonos címkeméret ilyenkor is jól jön, mert az eredeti ragasztót néha nagyon nehéz letisztítani az üvegről, szóval jobb, ha nem lóg ki a címkéd alól.
5/7 anonim válasza:
Ahogy 3.-as is írta. Egyszerűen vízbe teszed ( a legjobb a meleg víz), és ha később ránézel, már a víz felszínén fog lebegni a címke. De ha nem válik el magától az üvegtől, akkor is egy mozdulattal, könnyedén leszedheted. Utánna szárazra törlöd, és a tiszta, száraz felületre ragasztod az új címkét.
1. voltam.
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm a segítséget.
2015. okt. 29. 09:48
7/7 anonim válasza:
Én mostanában rengeteg címkét áztatok, mert a kislányom rákapott az üvegfestésre.
Miután a vízben feláztatod 5-10 perc, szépen le lehet kaparni, az üvegen maradt ragasztót én cif súrolókrémmel szoktam dörzsis szivaccsal levakarni, pillanatok alatt lejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!