Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért hányok a tömény piától?

Miért hányok a tömény piától?

Figyelt kérdés
Mit tudnék csinálni, hogy ne legyek ennyire roszzul tőle. Ez egy társaságban rohadt ciki, de már az első feles pálinka után okádok. Miért nem bírom?
2010. márc. 17. 20:08
 1/7 anonim válasza:
Próbáld ki a mézes bodzát vagy mézes meggyet... azokon nem is érződik az alkohol, de mégis üt...
2010. márc. 17. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:

azért az gáz, ha neked ez ciki.

figy, ezzel én is így vagyok. több liter sört és bort meg tudok inni minden további nélkül, viszont már 1 feles is úgy ki tud készíteni, hogy anélkül hányok, h berúgtam volna tőle.

ezt a barátaim elfogadják, és ha meg akarnak hívni, akkor tudják, h ne a pálesszel kínálgassanak, hanem vmi lájtossal.

2010. márc. 17. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Van aki allergiás rá, nem bírja a gyomra, marja a légcsövét, gyomrát. azért! Inkább kerüld!
2010. márc. 17. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem is volt ilyen.vagyis hasonló,de rájöttem a titkára:)

az, hogy előtte egyél valami jó zsírosat, vagy csak simán vlamit ami felszívja, pl kenyér, de közben is eheted!

jó ivást:)

2010. márc. 19. 17:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló a bajom, de ha előtte megiszok 2-3 deci bort, nincs tőle semmi bajom.
2010. márc. 19. 21:00
 6/7 Phoney ***** válasza:

Lehet' azért hánysz, mert a tested értelmesen reagál a mérgekre:P

Szeszmentes kísérő és pogácsa segít, előtte-utána-közben.

Mondjuk én férfi létemre akkor sem iszom, ha simán nincs kedvem, nem még ha rosszul lennék tőle...

2010. márc. 21. 00:46
 7/7 anonim válasza:

énis rosszul vagyok a tömöny piáktól

nembaj 3 liter sörtől jó vagyok:D azis elég

15/f

2010. ápr. 5. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!