Szerintetek mennyi a még bírható mennyiség?
Inkább fogadjatok abban, hogy ki iszik meg hamarabb egy korsó sört. Élvezetesebb és veszélytelenebb.
Nem azt mondom, hogy fiatal vagy a röviditalhoz (én is ittam 15 évesen), de nem ilyen mennyiségben. Nem lenne jó dolog detoxban kikötni, még az iskoládból is kibaxhatnak.
Lángost, vagy szalonnát. :D
15 évesen, életem 2. ivása alkalmával 12 felest ittam meg, volt benne pálesz is, meg 20%os italok is. Otthon rögtön hánytam, szarul voltam nagyon másnap. Nagyon elszaladt velem a ló. De belehalni azért nem hiszem h bele lehet. Meg tudod csinálni. Sztem legyen az h félóránként betolsz egyet, közben igyál csapvizet.
Azért nem semmi látni, mennyien halálos, vagy lehetséges, hogy halálós dózisnak titulálták... ha baromi gyorsan letudja, és kisebb termetű a kérdező, akkor sem lesz a véralkoholja 2,5 ezrelék felett ennyitől, de tempótól és testtömegtől függően valószínűbb, hogy a 2 ezreléket sem fogja elérni. (Ugye egy "feles" az 4 centiliter manapság, és a Jegernek valami 35% körüli az alkoholtartalma).
Szóval részeg lesz, adott eetben nagyon, könnyen előfordulhat hányás, vagy akár az, hogy később nem fog emlékezni igazán arra, hogy mi történt, de ez nem halálos adag. Ezzel nem bíztatok senkit arra, hogy kezdjen ennyivel, sőt ne tegye, de ne írjunk már elnézést, de sültbaromságokat.
1) ez egyén függő, egyénen belül hangulat és fittség, meg másik 80 dologtól is függő.
2) 15 évesen ne túl gyakran próbáljatok lerészegedni - ha lehet. Jó tudni a határokat, de nem jó feszegetni ilyen korán. - szvsz
3) van erre egy jópofa táblázat és egy szimpatiksu oldal, ami általánosságban beszél az alkoholról. Ez azért jó, mert leírja az alkohol mérgezés szakaszait, amiket meg tudtok figyelni másokon / magatokon. Ha ezt akarjátok megnézni, akkor 15-25 percenként dobjatok be egy felest, és figyeljétek a hatást.
Táblázat:
Alkoholmérgezés leírása egy gyors kalkulátorral:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!