Növeli a pálinka alkoholtartalmát, ha aszalt gyümölcsöt adok hozzá?
Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 13:10
1/7 Phoney válasza:
Nem. Legfeljebb csökkentheti, de csak nagyon keveset.
Persze az ágyas pálinka általában könnyebben csúszik -> bátrabban isszuk -> jobban berúgunk.
2/7 anonim válasza:
Nem, az alkoholtartalom csak lepárlás útján növelhető. De finomabb lehet tőle, úgyhogy egy próbát megér.
5/7 anonim válasza:
Az alkoholtartalmát nem, csak a cukortartalmát.
6/7 anonim válasza:
Csak a cukortartalmat! Csupán ízesítés céljából rakják bele, meg egy kis színt ad a pálinkának.
7/7 anonim válasza:
Igy van csak izesítésre alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!