Valakinek van valamilyen tapasztalata ezzel az itallal?
Figyelt kérdés
Rötger keserűlikőr, Tescoból van, 2300 Ft volt a 7 deci [link] nem tudom ez népszerű-e vagy csak valami épp aktuális, azt gondoltam valamilyen magyar Jagerkoppintás, de nem, mert német ez is. amit még ezen kívül ír a hátulján hogy 17 féle gyógynövény kivonata és párlata van benne. kérdés milyen lehet, valakinek van tapasztalata esetleg?2015. okt. 13. 19:48
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos hogy ez volt, de kb. 1 éve egy bulin volt valami tescos Jagerutánzat. Pontosabban azt hittük haverjaimmal hogy Jagerutánzat mert az üveg formája is meg a cimkéje is hasonló volt, gyakorlatilag Unicum utánzat volt. Borzalmasan keserű, én az Unicumot se szeretem így az se jött be, de mint mondtam nem vagyok biztos benne hogy ez volt az.
2/5 A kérdező kommentje:
lehet ez volt, mert úgy látom volt régebben szarvasos címkéje is [link]
de ha unicumkoppintás is remélem oltárian rossz csak nem lesz, pénteken derül ki
2015. okt. 14. 17:29
3/5 Phoney válasza:
Ha ez megnyugtat, az olcsó „keserűk” nagyon ritkán keserűek.
Ja, mellesleg az üvegen látható „Krauterlikör” gyógynövénylikőrt jelent, csak a tapír magyar forgalmazók szeretnek minden sötétbarna gyógynövénylikőrt „keserűlikőrként” árulni. A Jägermesiter sem keserűlikőr, csak a magyar címkén. Németül a (gyomor-) keserű „(Magen-) Bitter”.
Ettől mondjuk még lehetne ez is keserű ízű, de minimális az esélye. Az ilyen félédes pacsulikat meg kb. el se lehet rontani.
4/5 A kérdező kommentje:
értem köszönöm, kóstoltam már néhány koppintást, azt hiszem ha azokat jól viseltem ezzel sem lesz gond
2015. okt. 15. 09:36
5/5 A kérdező kommentje:
hát emberek nekem igaz nincsenek túl nagy igényeim de egészen tűrhető! valóban nem túl keserű, sőt alig, és leginkább a hazai Hubertushoz hasonlít
2015. okt. 16. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!