1/2 anonim válasza:
Hát ez emberfüggő hogy megéri-e. Akinek a vodka a kedvenc itala és annyi pénze van hogy nem nagyon kell nézze az árakat annak biztos, de aki nem sz_rja a pénzt, annak nem hiszem hogy megéri, általában az ilyen drága piák nem annyival jobbak az olcsóbbaknál mint amennyivel drágábbak, pláne a vodkánál. Abból szerintem már az absolut is nagyon jó ami kb. harmadannyi mint egy ciroc.
2/2 anonim válasza:
Nincs a Ciroc-nal jobb vodka szerintem.
En ritkan veszek alkoholt, mert nem fogy gyorsan, viszont a minosegre megyek :) Ha vodka, csakis Ciroc.
De ha a gyors lereszegedes a cel, akkor nem eri meg szerintem. Abszolut, Finlandia, stb, siman eleg ilyen celra. Illetve a Ciroc-ot bekeverve se innam, ha keverne az ember mas itallal pl. vodkanarancs formaban, akkor felesleges penzkidobas, jo lesz az olcsobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!