Mikor ittál először alkoholt?
Figyelt kérdés
2015. szept. 20. 19:09
12/17 anonim válasza:
Kortyolgatásszerűen kb. 5-6 évesen bort, pálinkát.
11 voltam, mikor először ittam sört. 12 évesen vermutot, csokilikőrt. 14 évesen rúgtam be először.
13/17 anonim válasza:
Kb. 14-15 évesen, az általános iskolai ballagásunk előtti osztálykiránduláson az osztályfőnök összehívta az osztályt és mindenki kapott tőle egy pohár bort. Ha jól emlékszem, akkor ittam először alkoholt. Ha azt nem számítjuk, hogy gyerekkoromban kétpofára zabáltam a konyakos meggyet. :D
14/17 anonim válasza:
4-5 éves koromban volt az asztalon valami 'üdítő' beleittam, és whisky volt.
14,5 évesen ballagáskor az osztállyal, ott ittam először rendesen.
15/17 anonim válasza:
4-5 évesen egy 3 ml-es pohárka sört, hogy megtudjam az ízét. Keserű volt, akkor nem szerettem, de a sörhabba is néha teáskanállal belenyaltam.
Aztán 10-11 körül lehettem, mikor a 2%os radlereket ittuk, 12-13 éves korom körül már 1 doboz igazi sört is megittam.
17/17 lIlI_dani_lIlI válasza:
Eloszor kb 6 evesen amikor anyukam veletlenul rendes pezsgot adott gyerekpezsgo helyett. Es 14 evesen ( kb 2 hete) rugtam be eloszor, de nagyon XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!