Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi idő kell ahhoz, hogy...

Mennyi idő kell ahhoz, hogy ismét alkoholista legyek?

Figyelt kérdés

Tíz éven át tizennyolc éves koromtól rendszeresen fogyasztottam szeszes italokat. Ez alatt szépen lassan alkoholistává váltam. A barátnőm nagyon keveset iszik (mint egy átlag nem alkoholista) . Őt nem zavarja, hogy iszom, viszont felvetette, hogy mi lenne, ha kipróbálnám, hogy egy hónapig nem iszom. Belementem , mert tetszett az ötlet, és kíváncsi voltam, hogy kibírom-e. Már harmadik héten járok, és eddig minden simán ment, semmi kézremegés, semmi egyéb megvonási tünet. Csak párszor kívántam meg a szeszt, de természetesen nem ittam, arra gondoltam, hogy én már 4-5 ember alkohol adagját megittam egy életre, szóval nehogy már az a fél liter sör vagy az egy deci vodka kelljen nekem.

Viszont most már közelítek az egy hónap vége felé, és szeretném újra felvenni a ritmust (napi 4 sör, 2 vodka gyümilé kb). De attól félek, hogy rosszul lennék, vagy az első korty után nem kívánnám az alkohol ízét. Szerintetek fokozatosan térjek vissza, vagy egyből a közepébe?

Tudom, hogy trollkodásnak hangzik a kérdésem, de nem az. Én tényleg nagyon szeretem a piát és kb. Ez a legnagyobb örömforrásom is az életben, a legtöbb szép emlék is alkoholhoz köthető valamilyen szinten. A normális válaszokat előre is köszönöm!

2015. szept. 18. 04:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
pfff mintha magamat olvasnam. mondjuk nekem a munkam miatt rendszeres az absztinens idoszak, van hogy masfel honapra is, de ha epp nem melozok, akkor igy elem meg a dolgokat, ahogy a kerdezo. amugy en is gondokoztam mar az absztinencian, amit valszeg siman abszolvalnek de bakker mi a francnak :D
2015. szept. 19. 00:09
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem. Azt mondja már egyáltalán nem kívánja. 20 év sok idő ám.
2015. szept. 19. 02:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Már most is az vagy.
2015. szept. 20. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!