Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Házilag bortermelés?

Házilag bortermelés?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogy a bort meddig kell a seprön hagyni,illetve valaki leirhatná az egész folyamatot?

2015. szept. 17. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:
56%

A barátom nem jól informált ezen a téren, leírom amit ő tud...


[link]

2015. szept. 17. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 Mojjo ***** válasza:

Szia!


A borkészítés folyamatának összes lépését? Mert az egy picit sok azért ide a gyk-ra, de ha szeretnéd, ajánlok könyveket.

Seprőn tartás: nagyon függ attól, hogy milyen bort is szeretnél készíteni, illetve milyen alapanyagod van. A nullától a sok hónapig bármi lehetséges.

2015. szept. 17. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
A bort nem termeljük, hanem azt szőlőből készítjük! (a szőlőt valóban termesztjük). Nagyon jó és hasznos könyv: Prohászka Ferenc SZŐLŐ ÉS A BOR c. könyve. Vagy nézzél szét az interneten, mert ezt néhány sorba nem lehet leítni.
2015. szept. 18. 03:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!