Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan fviselehtném el jobban...

Hogyan fviselehtném el jobban az alkohol ízét?

Figyelt kérdés
Igazából nem nagyon szeretek semmilyen alkoholos italt, mert bármennyire is higított, én kiérzem az alkoholt. Valószínülegx azért, mert mikor először részegedtem le, kb egyedül ittam meg másfél üveg töményet (whiskey-t, vagy vidkát, nem emlékszem).
2015. aug. 27. 21:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ízlik ne igyad!
2015. aug. 27. 21:33
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Én is utálom.
2015. aug. 27. 21:45
 3/12 Bob the builder ***** válasza:
100%
akkor ne ígyál nem kötelező.
2015. aug. 27. 21:50
 4/12 A kérdező kommentje:
nem muszájból innék, de részegnek lenni szeretek.
2015. aug. 27. 22:52
 5/12 anonim válasza:
100%
én is így voltam :( de nagyon sok múlik a hozzáálláson. Ha úgy állsz hozzá, hogy te ezt már csak ezért sem, akkor nem lesz jobb. Próbálj meg úgy hozzáállni, hogy jó lesz! Keverd valami tömény gyümölcslével, és hidd el jobb lesz :)
2015. aug. 27. 23:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz mást tenni minthogy gyümölcslével kevered és megpróbálod elviselni még úgy is az alkohol ízét.Merthogy azt mindenképpen fogod érezni,ha pedig kevés alkoholt teszel bele nagyon sokára fogsz lerészegedni.Régebben amúgy,meg igazából még most sem szere(t)tem az alkohol ízét.Nagyon sokszor volt,hogy megittam valamit és olyan szinten nem esett jól,hogy jó esetben vagy csak hányingerem lett de rosszabb esetben azonnal ki is jött...Próbáld meg hogy alkalmanként növeled az alkohol mértékét a gyümölcslével kevert italokban.Töményet tisztán ne igyál.Én jelenleg most nagyon szeretem a borokat és kizárólag azt szoktam inni..egyszerűen hozzászoktam mert mindig azt iszom ha lehet.(És attól hamar be is lehet rúgni ;) ) Bár nekem van hogy már a sokadik pohárnál az sem esik jól,de ilyenkor leállok(általában:P) mert hát azért kell egy kis mértéket tartani:D 21/L
2015. aug. 28. 00:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Jajj. :D Igyál meg gyorsan pár felest, hidd el hamar nem fogod az ízét érezni.
2015. aug. 28. 06:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Naponta egy pálesz sokat segít :D 1 hetes edző kúrával készültem egy falusi disznóvágásra.
2015. aug. 28. 16:30
 9/12 anonim válasza:
73%
Nincs rózsa tüske nélkül 🌹
2015. aug. 29. 12:59
 10/12 A kérdező kommentje:
A virágboltban lehet olyat kapni, aminek nincs...
2015. aug. 29. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!