Tudtok olyan alkohol kombinációt, amitől hamar be lehet rúgni?
Figyelt kérdés
Csak ne legyen benne pálinka meg bor, és a vbk-t még nincs kedvem kipróbálni...rövid italokra gondolok elsősorban...múltkor összeittam abszintot, vodkát, sört meg tequilát, de semmi bajom nem volt..most pénteken meg részeg akarok lenni, valami ütős, tapasztalat alapján jól bevált kombót tudtok mondani?2015. aug. 26. 09:35
1/14 anonim válasza:
Sör pezsgő és bor helyett rakj bele Spriteot. Ezt egy fel literes poharba, mindegyikbol egyenloen nagyjabol. Abbol lehuzol egyet kettot garantalt a hatas. Bar bor nelkul meg nem probaltuk. Haverom masfel poharral ivott meg es a gyorskajalda elott okadott:DD aztan van a vodka shot. 4cl 2cl vodka es 2cl barmilyen gyumolcsle az alma a legjobb. 6ot magad ele raksz. Lehuzol egyet aztan varsz fel percet, lehuzol kettot varsz egy percet, aztan harmat es utana annyi sort inni ra amennyit birsz huzora. Na nekem ez ugy szokott lenni hogy 10 percig nem erzek semmit viszont utana ugy beut hogy egyik pillanatrol a masikra nem tudok beszelni:DD ezeket probald ki feltetelen:D ha kiprobalod ird meg leci hogy bevalt e
2/14 Koplárovics Béci válasza:
Energia-ital+rövid. Pl kezdőknek Vodka-Red Bull, haladóknak Whisky-Red Bull (az alkoholtartalma kb ugyanaz, mégis Whisky-vel hatásosabb).
3/14 anonim válasza:
Fogsz egy szódásszifont, teleöntöd jóféle vodkával, aztán rá csavarsz egy patront, fénynek hívják, mert könnyű tőle megvilágosodni...
4/14 anonim válasza:
Vodka tomenyen es ra pezsgo, garantalt a roszul let(masnap foleg). A mennyisegre es arra figyelj hogy minnel elobb fogyaszd. Am nem jobb ugy berugni, hogy nem semmi bajod sincs?
5/14 A kérdező kommentje:
Nekem most mindegy hogy, csak berúgás legyen..amint mondtam a múltkor is összeittam mindent egymás után és semmi bajom nem volt, még csak nem is szédültem meg tudtam magamról meg stb...nem azt mondom, hogy úgy hűha de lerészegedni de egy egészségeset...
2015. aug. 26. 12:02
6/14 A kérdező kommentje:
A vodka red bull vagy a whiskey red bull az konkrétan halálos is lehet, nem? Meghalni azért nem szeretnék.
2015. aug. 26. 13:04
7/14 Koplárovics Béci válasza:
Csak akkor halálos, ha túlzásba viszed. De az mindenre igaz. Persze ha van valami betegséged, ami miatt eleve nem ihatnál energiaitalt, akkor így se tedd.
8/14 anonim válasza:
Ha simán csak piálsz az is halálos lehet, csak nehéz összehozni. Amúgy az energiaitalt a taurin miatt nem javasolták alkohollal fogyasztani mert együtt mérgező vegyületeket alakítanak ki a szervezetben de újabban nincs taurin az itteni energiaitalokba. Egyébként tömény + pezsgő tényleg hatásos. Javaslom a házipáleszt pezsgővel, az rendesen szokott ütni.
9/14 anonim válasza:
mi fiatalon izomlazítót kevertünk a vörösboros kólába, na azt az élményt nem kívánom senkinek..
10/14 A kérdező kommentje:
Mondom hp nem kell meg bor...egyszer mindkettőből sokat ittam 2 külön alkalom volt, na azóta utálom. Gyógyszerrel nem merem keverni a piát, mondom nem akarok meghalni, csak jól berúgni...meggyászolom az idei nyarat, hogy nemsokára vége. Meg nem másnap akarok rosszul lenni, mint a vodka+pezsgő, hanem még este..mármint nem az, hogy rosszul lenni, csak értitek..önfeledten szórakozni, vagy hogy fogalmazzak.
2015. aug. 26. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!