A sör hizlal?
Figyelt kérdés
2008. szept. 7. 17:08
4/20 anonim válasza:
Olyan kb. egy sör (fél liter) mintha 4 zsömlét ennél meg! Szerintem ez elég sok:)
5/20 A kérdező kommentje:
Tényleg? Húha... Köszi, nem is tudtam:D
2008. szept. 7. 20:21
6/20 anonim válasza:
Hizlal nemtudtam
Akkor mostmär azt fogok inni a melohejen tea hejett
8/20 anonim válasza:
Elméletileg 1 üveg sör 195 kcal. Ugyanennyi kóla kb. 210 kcal. Igen, van benne kalória, de azért nem vészes alkalmanként egy két üveggel meginni.
9/20 anonim válasza:
Akinek sorhasa van az biztos tiz uvegig meg sem all.Egyebkent nekem epemutet(epeko) utan mondta adoki hogy a sor a legjobb vesetisztito,persze nem ipari mennyisegben.De annyira nem hizlal ahogy sokan gondoljak.
10/20 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy ha nagyon hidegen isszuk, akkor nem hizlal annyira, mert a szervezetnek előbb fel kell melegítenie mielőtt megemésztené... :S nem tudom, ez mennyire igaz, de jó lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!