Szerintetek én részegen hajlamos lennék arra, hogy " kiakadjak'?
Figyelt kérdés
Amikor nagyon felindegesedek, sok rossz gondolat fut végig az agyamon, van, hogy keményen belerúgok/ütök valamibe, ritkán nem is tudom megfelelően kontrollálni magam.2015. aug. 22. 22:42
3/5 anonim válasza:
Mivel józanul is jelentkeznek ezek a tünetek, így nincs mit vesztened. Max reggel miután felébredsz azt veszed észre, hogy tiszta seb meg vér a kezed, mert szétvertél mindent. Én jártam már így.
4/5 A kérdező kommentje:
Szia! Miket vertél szét, miért?
2015. aug. 23. 21:39
5/5 anonim válasza:
Ahhoz, hogy ne legyél tudatodnál, de ne veszítsd el az eszméletedet egy bizonyos fokú alkoholtartalom kell a szervezetedbe. Van a nyugodt részeg meg a hülye kötekedő részeg, akinek szar napja volt, leitta magát és kötekszik. Az olyanok néha nem tudják kontrolálni magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!