Enyhén részegen lehet verselemzést írni?
A párommal mindketten tapasztaltuk, hogy illuminált állapotban kifejezetten javulnak a nyelvi képességek. Én fogfájásra ivás után csináltam a legjobb német tesztjeimet, ő ittas állapotban remekül tud fordítani.
A verselemzés más, de szerintem jót tesz a gátlásoktól megszabadulás ezen a téren :) Az ember szelleme szabadon szárnyal és beír mindenfélét...
Részegen a mozgásod nehezen irányítható, a finom mozgásaid nem működnek. Szóval ha valóban részeg vagy, akkor 4 betű / oldal nagyságú kriksz-krakszokat tudsz írni és azt csak te tudod kiolvasni ott helyben, mert a többiek nem látnak betűt abban, amit próbálsz írni.
Nincs egy hangrögzítő eszköz? Arra sokkal könnyebb felmondani a gondolataidat. Bár egy valóban részeg ember beszéde is akadozó, vagy csak mássalhangzókkal, vagy csak magánhangzókkal képes beszélni, úgyhogy dekódolni azt is nehéz.
Ami még nehezebb igazán részegen, az 10es betűméret olvasása könyvből a félhomályban.
Szóval nem tudom mennyire lehet komoly a kérdés, főleg, hogy ott az a "kettőspont dé" a végén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!