Szerintetek melyik a legjobb energia ital ami ízre is jó és a hatása is megfelelő?
Figyelt kérdés
RedBull ? HELL ? Bomba ? vagy esetleg valami más ? Én ezek közül mindet kipróbáltam és a HELL tetszett legjobban . Szerintetek melyik a legjobb ? Ezenken kivül is ha tudtok valami jót irjátok le pls boltal együtt amibe kapható !2010. márc. 9. 14:26
11/18 anonim válasza:
éjaszás műszakra vittem 2,5literes kobrát :D Legjobb:) Én imádom(L) (ja és itt 190ft a 2,5l)
13/18 anonim válasza:
Én a HELL-t szeretem, de megiszom a Tesco-st is, merthát néha olyanra futja xDDD
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__495168-..
Nézzetek be ide, ha van egy kis időtök, és írjatok néhány hozzászólást, hogy meglegyen a rekord!!! Köszi!!! :-)))
14/18 anonim válasza:
Monster a legerősebb.Ízre meg almás Rockstar.
15/18 anonim válasza:
bomba és a burn nállam a nyerő amúgy most a hellnek van vodkás és whisky-s állítólag az is nagyon és am csak 5%os az alkoholtartalma
18/18 anonim válasza:
Hell, néha még a bomba ami szóba jöhet, de ez a szőlös hell az ami nagyon állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!