Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi az a pia, ami nem drága és...

Mi az a pia, ami nem drága és hamar beüt kevés is?

Figyelt kérdés
Egyik haverom éppen diétázik és nem szeretné kihagyni a bulit, így azon gondolkozunk, hogy hogyan lehetne neki kevés piától gyorsan berúgni. (Ugye ez csupa üres kalória, ezért nem akar sokat inni.) Én a decizésre gondoltam, hogy megiszik egy deci vodkát vagy valamit húzóra, aztán, ha fél óra múlva nem elég, iszik még egy felest vagy kettőt és jó lesz. De ebből sokszor hányás volt régen, ezért ez veszélyes. Milyen "módszerek" vannak még erre, hogy kevés pia gyorsan üssön?
2015. aug. 11. 22:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

Pia nélkül nem buli a buli?

portoricoi rum 60%-os, esetleg abszint. Vagy valamilyen hp.

2015. aug. 11. 22:52
 2/14 anonim válasza:
52%
tibi atya pálinkája
2015. aug. 11. 23:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Portorico az jó. Múltkor megittam belőle 3at fél óra múlva nem tudtam menni
2015. aug. 11. 23:15
 4/14 anonim ***** válasza:
A kívánt hatás gyorsításához, fokozásához az erősséget vagy a mennyiséget kell növelni. A legjobb megoldás ez esetben húzóra inni a lehető legerősebb szeszes italt (rum, tequila, vodka, whiskey, stb.)
2015. aug. 11. 23:16
 5/14 anonim ***** válasza:
70%
Ha komolyan diétázik, akkor egyáltalán ne igyon, de főleg ne az legyen a cél, hogy minél gyorsabban szétcsapja magát... 1 deci töménnyel is ugyanúgy beviszi a felesleges kalóriákat, de még ráadásul rosszul is lesz 2 napig, sz*r lesz az emésztése, a közérzete, fáradt lesz, stb... ha valakinek fontos a diétája, akkor az kibír egy bulit vedelés nélkül. Józanul is lehet ám jól érezni magunkat.
2015. aug. 11. 23:20
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha nem húzóra issza pl.vodkát vagy vmi gyomorkeserűt hanem szájban tartja kb 10 mp-ig akkor úgy tapasztaltam jobban üt
2015. aug. 11. 23:28
 7/14 A kérdező kommentje:

Csak nem tudom, hogy pár hónap múlva, ha visszagondol az estére, hogy ő volt az egyetlen, aki nem ivott, akkor nem arra fog emlékezni, hogy milyen jót regenerálódott és diétázott, hanem, hogy mekkora buli volt. Nem ezen fog múlni a diétája, én is ittam diétakor és nem egy este rontotta el. Aznap nem ettem annyi rizst, de ez nem pótolta mellesleg.

Már tárgytalan, eldöntötte, hogy iszik, de attól jöhetnek még az eddigiek mellé a tippek. :)

2015. aug. 11. 23:30
 8/14 anonim válasza:
100%

Abszint...

Hát nem tudom,ha én nagyon berúgok,akkor 2 napig utána nem tudok enni,szóval "diétásan" meglehet oldani:DDD

Ha előtte nem eszik amúgy,akkor kb bármitől berúghat. De ezt inkább ne próbálja ki

2015. aug. 12. 01:36
 9/14 A kérdező kommentje:
Nekem életemben egyszer volt olyan, hogy annyira másnapos lettem, hogy nem bírtam enni egész nap, csak este, amúgy mindig csak az első pár óra rossz a másnapban. Mondjuk az az este tényleg nagyon durva volt. :D
2015. aug. 12. 02:00
 10/14 anonim ***** válasza:

Runn

Ronin

Fokos Napóleon szeszesital

A győri likörgyár összes terméke.

Olcsók, és garantáltan ütnek, a kevés is.

2015. aug. 12. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!