Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi idő mire kijön az...

Mennyi idő mire kijön az alkohol a szervezetből? Lennt több info

Figyelt kérdés
Házibuli lesz ,kocsival leszek ott. Utána lesz iszogatás tegyük fel hajnalig akkor másnap hatkor vezethetek vagy mikorra ülhetek autóba?18/F
2010. márc. 8. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt sajnos nem tudom, hogy mi van akkor, ha a feltüntetett mennyiség dupláját isszuk meg! De azt hallottam, hogy az idő nem duplázódik hanem csak kissebb mértékben nő!

1 dl pezsgő, vermut 2 óra

2 dl asztali bor 2 óra

1 dl desszert bor 2-3 óra

0,5 l sör 3 óra

5 cl likőr 2-3 óra

1 koktél 2-4 óra

5 cl konyak 2-3 óra

5 cl pálinka 2-4 óra

5 cl vodka 2-3 óra

5 cl whisky 2-3 óra

5 cl gin 2-3 óra

5 cl rum/kommersz/ 2-3 óra

5 cl "erős rum" 3-4 óra

5 cl "extra erős rum" 4-6 óra

A megjelölt időtartamokon túlmenően mintegy 1-3 órás "plusz" pihenési időtartam javasolt.

2010. márc. 8. 17:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Nos akkor én leírom hogy menynire számítok: 3dl pezsgő, 2 üveg heineken sör, vodkából úgy negyed liter és fütyülős alkoholos ital. Mindez akkor menyni?:D Nem akarok berugni meg csuszni-mászni nem is ohajtok többet inni de hangulatom lesz.
2010. márc. 8. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Felejtsd el barátom! Reggel 6-ra ez semmiképpen sem szívódik fel a szervezetedben! Vigyázz, mert ugrik a jogsid!
2010. márc. 9. 12:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Jó akkor ennél a mennyiségnél mikor fog kijönni? Szerintem ettől azért csöppet kileszek . 12óra elég??
2010. márc. 9. 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Én egyszer mentem kocsival házibuliba, csak az volt a baj, hogy tul hamar untam meg, aludtam így rá egyet, amikor felkeltem tök józannak éreztem már magam, majd beültem a kocsiba és hazavittem 3 haveromat, akik a hazaúton rettegtek, 20percig tartott kb. az út, de a végére már éreztem, hogy majd elalszok és hidd el, amit gyalog józannak fogsz már érezni, azt a volán mögött még bőven részegnek.
2010. márc. 9. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!