Mi számít "jó sörnek"?
Figyelt kérdés
Két kritérium alapján érdekelne:
1. Melyik az a nagyon exkluzív és nagyon minőségi sör, amihez nem jutsz hozzá mindenhol, de azért lehet kapni Magyarországon?
2. Azok közül amik minden hiperben kaphatóak (Soproni, Heineken, Stefl, stb.) melyik a legminőségibb?
2015. júl. 26. 22:39
1/17 anonim válasza:
Nem alkoholmentes + amelyik ízlik + nem drága. Raisenbrau PL. Az árához képest kiváló, de ha van sok pénz, akkor AranyÁszok, Dreher és onnan márcsak fölfelé.
4/17 anonim válasza:
Kilkenny
Guiness
DAB
Leffe
Paulaner
5/17 anonim válasza:
Borsodi, Pécsi, Soproni nem rossz a magyarok közúl. Pilner, Staro, Kozel sem rosszak árban, bár én nem szeretem ezeket a keserűbb söröket. A Stella kicsit drágább, de azt is szeretem.
6/17 Zola18 válasza:
Nekem speciel a két kedvencem a valentines és a pilsner urquell. Ezek általában kaphatóak az összes hipermarketben. A soproni démon is eléggé finom szerintem. De ez ízlés kérdése. Nekem pl. a Guiness kifejezetten nem ízlik.
7/17 Kill The Sexplayer válasza:
bjcp.org
Itt konkrétan le van írva kategóriák szerint, hogy milyennek kell lennie egy sörnek.
8/17 anonim válasza:
Nem vagyok nagy sörös de az álltalam kóstoltak közül a borsodi,kozel bizonyultak a legjobbnak
9/17 anonim válasza:
Ha egyszer lesz alkalmam, és nem sajnálod a pénzt, kóstolj meg egy kék Chimay -t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!