Enyhe torokfájásra merjek inni sört?
Figyelt kérdés
Ma holnap és holnapután hatalmas buli lesz és ez évente egyszer van,a város legnagyobb fesztiválja.A sör persze biztos hideg lesz,tegnap állt le a torokfájásom most pedig már egész jól vagyok.. Nem szedem már a gyógyszert mert elfogyott meg felesleges már,a tea is megteszi. Ja és nem úgy gondoltam hogy hullára igyam magam,hanem csak annyit hogy feldobja a kedvem (az kb olyan 4-5 sör) meg hát a haverokkal muszály igyak :D Persze nem innám jég hidegen várnám egy picit hülni2015. júl. 24. 16:21
1/4 anonim válasza:
Csak akkor, ha nem szedsz semmilyen paracetamolt, mert az a sörrel együtt nagyon megterheli a májadat. Neocitrán, ACC, Rubofen és hasonlók mellett semmiképpen se sörözzél.
2/4 anonim válasza:
Ne szedjél semmit és sörözzél :-) Jó szórakozást! :-)
3/4 anonim válasza:
Én erre szoktam azt a megoldást hogy vagy olyan sört kérek ami nincs behűtve. Ha meg csapolt akkor várok vele hogy ne legyen annyira hideg...
Amúgy nem értem a kérdésed, mert azt írod "meg hát a haverokkal muszály igyak" (*muszáj, máskor figyelj a helyesírásodra.) Szóval inni fogsz úgy is...bármi lesz.
4/4 anonim válasza:
Én mézes pálinkát szoktam torokfájásra - aztán ha ez a gyógyszer nem válik be, akkor mást is megpróbálok.
Ha lázad is van, akkor az alkohol (pláne a sör) jobban kihajtja a vizet, így fokozottan figyelj a hidratálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!