Vettem málnalevélteát, de annak a csomagolásán egy szó sincs arról, hogy méhtágító hatása lenne, vagy a szülésnél bármit segítene! Csak az, hogy torokfájásra+hasmenéskor ajánlják inni! Neketek is?
Én bizony inni fogom,de van sajna még 4 hét addig,pedig már majd kiugrok a bőrömből:D
Ezt írják nézd csak:
"Vannak olyan szerencsés anyukák, akik 2 óra alatt túlesnek az egész szülésen, mert eleve 5 perces fájásokkal indítanak és már jócskán kinyílt náluk a méhszáj is. Ezt annak köszönhetik, hogy rejtett vajúdáson esnek át, azaz napokon (vagy heteken) át fokozatosan kinyílik a méhszájuk, így a szülés időpontjára már csak egy kicsi út jut. Ezt a folyamatot elősegítheted, ha a 36. héttől málnalevél teát iszol vagy a méhszáj tágulását segítő homeopátiás bogyót szedsz (CAULOPHYLLUM C30 napi 1 golyócska a 36. héttől mindennap)."
Szerintem a titok nyitja,hogy hinni kell benne,pozitívan gondolkodni és inni inni és inni:)Az meg nem kell,hogy ráírják,elég ha tudod:)
Én hoztam a cikk idézetet:)
Utolsó két anyukától kérdezném,hogy egyből 5 percesekkel kezdtetek?Csak mert olyan rövid az az idő amíg megszületett a babátok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!