Szerintetek létezik ilyen? :D
Figyelt kérdés
Múltkor szóba jött az,hogy fülpiszkálót jó alkoholtartalmú szeszbe áztatunk (pl.: vodka,pálinka stb.) és utána a "hátsó kijáratba" betesszük,mert hogy ott hamar felszívódik és a hatás nem marad el.
Egy hülye ötletnek hangzik,érdekel hogy valóságos-e,tuti ki nem próbálnánk,mert oda semmi se megy be,csak ki :D
UI.: Sínbohóc,nem vagyok terhes.
Nem vagyok kiskorú,csak nem akartam "szép" szavakat" írni,de remélem így is érthető a célzás
2010. febr. 28. 15:47
1/10 anonim válasza:
nem. ha alkohollal fertőtleníted a sebed, akkor se rúgsz be:D
2/10 anonim válasza:
ha papírzsepibe dohányt csomagolsz, azt belemártod piába(rövid) és az ínyedhez rakod, akkor az be fog ütni mert az beszívódik. tesztelve
3/10 A kérdező kommentje:
azért várok válaszokat,hátha vki kipróbálta már :D
2010. febr. 28. 15:54
4/10 A kérdező kommentje:
Pont akkor írtál,mikor én is írtam.
az ínyedhez teszed?mindegy milyen dohány?mennyi ideig tartod ott?és miért pont dohány?:D
2010. febr. 28. 15:54
5/10 anonim válasza:
mert a dohány beszívja a piát. igen mindegy, mi cigiből szoktuk kiszedni. körülbelül 5-10 perc és felállsz már szédülsz is. oldalt hátul told fel az ínyedhez.
6/10 anonim válasza:
Szerintem csak szétmarja a segglyukad.
7/10 anonim válasza:
Mi a ciginek a szűrőjét szoktuk valami rövidbe áztatni és úgy elszívni, annak is szép vége szokott lenni :D
8/10 anonim válasza:
én hallotam hogy vmi szesz dolgot ha felnyomsz a seggedbe akkor hamarabb lesz hatása mint ha megiszod a piát egyik osztálytársam mesélte hogy az egyik ismerőse és haverjai azzal szórakoztak hogy a dianás cukorról lenyalták a csokit és felnyomták a seggükbe és tök részegek voltak vmennyi után
9/10 anonim válasza:
A lényeg az hogy végbélnek olyan különleges a vérellátása hogy az itt található viszerek nem haladnak át a májon és így az alkohol hamarabb fejti ki hatását.(Nem kamu!) Gondoljatok csak a végbélkúpra ugyanaz az elv...
10/10 anonim válasza:
toljad intravénásan a vodkát, csak halottam, hogy állatorvoshallgatók néha bejátszák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!