Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hp-t fanta naranccsal keverni...

Hp-t fanta naranccsal keverni milyen?

Figyelt kérdés
nem furcsa kicsit? megiható?
2015. jún. 10. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon semmivel se szeretem keverni a páleszt, ha már muszály akkor traubival, azzal nem volt rossz, de általában tisztán iszom.
2015. jún. 10. 19:34
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Pálinka szerintem mindennel szar keverve. Azt nem kortyolgatni kell, hanem lehúzni. Ha még kölök vagy (annak jut eszébe bekeverni hp-t) akkor maradj a vodkánál. 1es: Traubival még nem próbáltam, lehet azzal jó. :P
2015. jún. 10. 19:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A Hp-t tisztán kell inni. Nem olyan mint a vodka vagy whiskey, hogy mindenféle löttyel kevergetik.
2015. jún. 10. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A rossz házipálinkák undorító ízét semmi sem vesszi el. A jók pedig semmihez sem illenek.
2015. jún. 11. 00:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Alapból minek keverni, általában fiatalok csinálják akik az ízét nem bírják, de jajj inni kell, mert különben nem lesz menő.
2015. jún. 11. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!