Kőbányai sör fejlődik?
Az hogy mode selection dijból az évek folyamán a bronztól az aranyig jutott jelent valami fejlődést?Persze elég marketing szaga van ennek a díjazásnak.Most ittam köbükit és a régi emlékeim szerint javult az íze.
Ti mit gondoltok sörösök?
Tehát minél többet fizetnek annál jobb a minősítés.
Bár múltkor ittam arany ászokat,stefflt,na azok nálam tényleg a köpedék kategóriába kerültek:-)
A köbüki öccsi izlett,díjtól függetlenül
nem kifejezetten jó sör, de a hipermarketekben lehet rosszabbat venni (sárkány, royal helles).
mivel a Dreher gyártja nem ihatatlan, nagy számban fogy, így lehet, hogy a gyártási technikáknak köszönhetően fejlődik is.
az elég régen volt, amikor az ihatatlan kategóriába tartozott, most is van olcsóbb, ha nagyon rossz lenne, akkor nem vennék drágábban.
A választási kampányokat hamarabb venném komolyan, mint a Monde Selection díjait. Semmi olyat nem jelentenek, aminek számunkra jelentősége van.
Nem tudom, milyen fejlődésről lehet beszélni egy olyan sörnél, ahol még a komló egy részét is filléres komlókivonattal pótolják (lásd az összetételnél).
Igen a tescos 100 ft körüli sörökhöz képest prémium kategoria:-)
Bár számomra nincs kellemetlen utóize ami meglepő.Apám azt mondta hogy szerinte sokat változott előnyére.Ő a 80-90 évekbelihez hasonlítja.Akkor nem szerette a szerényebb választék ellenére sem.Inkább Balatonit meg Táncost ivott:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!