Hogyan tartsak hűtve alkoholt egy bőröndben, ha nincs hűttőtáskám?
Nagyon hidegen,csavard be kb 2 réteg alufóliával, majd 2 réteg újságba ,úgy hogy ne legyen rés.
Én vidékről szoktam így felhozni fagyasztott húsokat(házi,nyami,disznóvágás stb),és nem szokott felolvadni több órás út után sem.
Hát biztos függ attól, hogy milyen alkoholról van szó.
Pálinka esetében nem kell aggódonod, hogy megromlik, max más lesz az illata amíg nem hűl le újra.
De lehet, hogy ilyen kis krémlikőröknél már probléma ugye..
Én is azt tanácsolom, hogy jégakkukat vagy fél literes palackokat fagyassz le. de jól béleld ki a táskád,mert kívülről nedves lesz olvadás közben a palack.
Amúgy kapható néhány nagyobb bevásárlóközpontban ilyen kis hűtőtáska. Nem a klasszikus műanyag doboz, hanem egy sima szatyor ami zárható, belülről ilyen fóliás anyagból van..Az se rossz megoldás, jobban megtartja a hideget.
"De lehet, hogy ilyen kis krémlikőröknél már probléma ugye.."
Nem, ott sem lehet probléma. Akkor a boltban is hűtőben kéne tárolni.Nem minden kisbolt klimatizált. De közben már rájöttem, szerintem a kérdező bontott italokról beszél, viszont azoknál is az a fontosabb,hogy fullra leli töltsd az üvegeket, ne sok hely maradjon a levegőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!