Hogyan vigyek el egy üveg bort bőröndben?
Osztálykirándulni megyünk és elvinnék egy üveg bort! Viszont félek hogy összetörik a bőröndömbe! Hogyan vigyem el h ne legyen baja?
(ja és nem arra vagyok kíváncsi hogy nem kéne piát vinni oszt. kirándulásra!)
16/f
Dehogynem kéne vinni piát osztálykirándulásra! Annak ott a helye, kell a jó hangulat megalapozásához. :)
Egyébként meg nem törik az olyan könnyen össze, eléggé balf@sznak kell hozzá lenni. Ha ennyire félted, akkor csomagold be egy pólóba vagy törölközőbe.
Érezzétek jól magatokat! :)
Csak vigyázz, a tanár meg ne lássa. Nálunk amit észrevett, azt ő itta meg. Nem tett neki jót :P
Rakd be egy tartósabb műanyag zacsiba (pl a 40 Ft-os tesco-s) és azt tekerd be e törölköződbe.
Esetleg hálózsákba is ha visztek. A zsacskót meg zárd le (befőttesgumi?)
Nekem ez a törcsibe csavarás bejött :)
köszi! :)
azt hittem elkezdenek oltogatni. de szerencsére nem! :)
22:25-ös jól írta, de saját tapasztalatom is ez (reptéri csomagfeladáskor pl.) : legalább 2 jobbféle nejlonzacsiba légmentesen betekerni, utána pedig körbetekerni vagy egy kabáttal vagy egy terebélyesebb téli pulóverrel. Nyáron 1-2 törülközővel. Még sosem mondott csődöt a módszer.
Ha csak 1-2 napra viszed, nyugodtan áttöltheted műanyag palackba, ezalatt nem fog megposhadni igazából, csak a szakértőknek netán.
haha mi egyutt nyomtuk a tanarokkal, mitobb az osztalyfonokom erettsegi utani bulin ugy benyomott nalunk a partyn, hogy le kellett fektetni.
Amugy en ugy szoktam borondben bort vinni, hogy elotte korbetekerem parszor az egeszet folpack foliaval.
Megegyszer sem tort e pedig a reptereken nem vigyaznak ra!
Jo bulit, es afenylekepzogepet se tessek otthon hagyni, jo fotok lesznek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!