Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan vigyek el egy üveg...

Hogyan vigyek el egy üveg bort bőröndben?

Figyelt kérdés

Osztálykirándulni megyünk és elvinnék egy üveg bort! Viszont félek hogy összetörik a bőröndömbe! Hogyan vigyem el h ne legyen baja?

(ja és nem arra vagyok kíváncsi hogy nem kéne piát vinni oszt. kirándulásra!)

16/f

2010. máj. 6. 22:19
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Dehogynem kéne vinni piát osztálykirándulásra! Annak ott a helye, kell a jó hangulat megalapozásához. :)

Egyébként meg nem törik az olyan könnyen össze, eléggé balf@sznak kell hozzá lenni. Ha ennyire félted, akkor csomagold be egy pólóba vagy törölközőbe.

Érezzétek jól magatokat! :)

2010. máj. 6. 22:24
 2/11 anonim ***** válasza:

Csak vigyázz, a tanár meg ne lássa. Nálunk amit észrevett, azt ő itta meg. Nem tett neki jót :P

Rakd be egy tartósabb műanyag zacsiba (pl a 40 Ft-os tesco-s) és azt tekerd be e törölköződbe.

Esetleg hálózsákba is ha visztek. A zsacskót meg zárd le (befőttesgumi?)

Nekem ez a törcsibe csavarás bejött :)

2010. máj. 6. 22:25
 3/11 A kérdező kommentje:

köszi! :)

azt hittem elkezdenek oltogatni. de szerencsére nem! :)

2010. máj. 6. 22:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Esetleg ha átöntöd műaanya flakonba? bár úgy meg megposhad a végére :)
2010. máj. 6. 22:47
 5/11 anonim válasza:
öntsd át műanyag flakonba ..
2010. máj. 6. 22:48
 6/11 anonim válasza:
jah és szerintem egy üveg bor bőven kevés lesz :DD (előző)
2010. máj. 6. 22:50
 7/11 A kérdező kommentje:
többiek is hoznak piát! ;D
2010. máj. 6. 23:00
 8/11 anonim ***** válasza:
nehogy műanyag flakonba öntsd (franc se akar poshadt, beecetesedett, műanyag ízű bort inni).... tekerd körbe egy két pólóval, ha dobálják se lesz baja...és tudod mit, inkább bort igyatok, ha már nem lehet lebeszélni róla, mint töményet
 9/11 anonim ***** válasza:

22:25-ös jól írta, de saját tapasztalatom is ez (reptéri csomagfeladáskor pl.) : legalább 2 jobbféle nejlonzacsiba légmentesen betekerni, utána pedig körbetekerni vagy egy kabáttal vagy egy terebélyesebb téli pulóverrel. Nyáron 1-2 törülközővel. Még sosem mondott csődöt a módszer.

Ha csak 1-2 napra viszed, nyugodtan áttöltheted műanyag palackba, ezalatt nem fog megposhadni igazából, csak a szakértőknek netán.

10/11 anonim ***** válasza:

haha mi egyutt nyomtuk a tanarokkal, mitobb az osztalyfonokom erettsegi utani bulin ugy benyomott nalunk a partyn, hogy le kellett fektetni.

Amugy en ugy szoktam borondben bort vinni, hogy elotte korbetekerem parszor az egeszet folpack foliaval.

Megegyszer sem tort e pedig a reptereken nem vigyaznak ra!

Jo bulit, es afenylekepzogepet se tessek otthon hagyni, jo fotok lesznek :D

2010. máj. 6. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!