Hogy lehet hogy sose vagyok másnapos, mindegy mennyit iszom?
Figyelt kérdés
Furcsa, de annak ellenére, hogy már egy jópárszor előfordult, hogy többet ittam a kelleténél, másnap mégse volt semmi bajom. Ez hogy lehet? Amúgy 19 éves lány vagyok, ha ez számít.2015. máj. 30. 20:28
11/14 anonim válasza:
Én sem vagyok soha másnapos :D 18L-ként.
Én eddig azt gondoltam, hogy az lehet a titka, hogy sok vizet iszom (minimum 3L/nap, de inkább többet), és ivászat közben is legalább 3x megjárom a pultot vízért :D
12/14 anonim válasza:
# 10/
27 éves az még fiatal....Valószínüleg leamortizáltad a szervezeted,ha már most öregnek érzed magad.
14/14 anonim válasza:
12es.
Hát 3napos ivászathoz már öregnek érzem magam,régen belefért,de nem ez az életcélom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!