Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lányoknak lehet sörhasuk?

Lányoknak lehet sörhasuk?

Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 22:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
ennyi erővel a férfi se fogyasszon annyi alkoholt, hogy a szépségén meglátszom. mi sem szeretjük a pocakos férfiakat.
2015. máj. 9. 20:04
 12/16 anonim válasza:
100%

Jolvan ez igaz :)

Csak nekem férfinak az első a női szépség. Ez nem azt jelenti, hogy a férfiaknak el kell hanyagolniuk magukat.

2015. máj. 9. 20:30
 13/16 anonim válasza:
Basszus... nő vagyok. 180/71 elvileg hájasnak nem titulálom magam, de tény asszonyosodtam 3 gyerek után rendesen... tuti nekem is sörhasat titulálnál ha látnál...egy kortyot se ittam az utóbbi években....
2015. máj. 9. 22:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Én meg napi rendszerességgel iszom sört :O Persze csak a kullancsszezon miatt, jól jött hétvégén a Pilis 50-nél ^^ Állítólag nem vagyok ronda :D Amúgy meg a "sörhas" egy kifejezés, nem kimondottan a sör okozza, hanem az amit mellette megeszik az ember. Pláne a cukros-zsíros haszontalan cuccok.
2015. máj. 11. 12:04
 15/16 turatura ***** válasza:
Naná, hogy lehet. Egyszer gratuláltam egynek a babához előre ... ne tudjátok meg milyen volt.
2015. máj. 11. 13:10
 16/16 anonim válasza:
100%

A sörhasat általában az okozza, hogy a hasüregben, a zsigerek között gyűlik a zsír és a hasfallal együtt domborodik előre, ettől van olyan terhespocak-formája.

Viszcerális zsírnak is hívják, itt egy remek ábra: [link]

Egyébként sokkal veszélyesebb az egészségre, mint a bőr alatti (szubkután) zsírpárna.

Nők is simán képesek ilyet növeszteni, hajjaj. Férfiak között tényleg gyakoribb

2015. máj. 14. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!