Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A lila Airwaves lányoknak...

A lila Airwaves lányoknak való. Szerinted?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a lila Airwavest, de egyik haverom lesavazott, mert azt mondta, a lila rágót a melegek és a lányok esznek.. szerintetek? Teljesen ki vagyok akadva.. :((( ezek szerint meleg lennék? tényleg a lányoknak való a lila A.?

F/18

2010. okt. 10. 17:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%

Úristen, ilyen van még? Valakit savval leönteni.

Amúgy minden rágógumi uniszex

2010. okt. 10. 17:06
 2/14 Deus88 ***** válasza:
100%
Szerintem nyugottan szeretheted a lila Airwavest, ez ojan mind1 az izéért szereted nem azért mert lila:), amugy én a feketét szeretem de mindenki más.
2010. okt. 10. 17:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy rágó nem lehet fiús vagy lányos...:D Edd nyugodtan,ha az ízlik.Max nem mutogatod ez előtt a bizonyos ismerősöd előtt a csomagját,de egyáltalán nem gáz pedig.
2010. okt. 10. 17:48
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem csak cukkolt
2010. okt. 10. 17:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen azért lehetnél már keményebb.Most komolyan kiakadsz azon, hogy beszólnak a rágód miatt?Ha neked az tetszik, akkor az tetszik és kész!Állj ki magadért!
2010. okt. 10. 17:52
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez nevetséges :D A lila Airwaves a legjooobb:D
2010. okt. 10. 18:10
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
te egy boldog ember lehetsz ha 18 évesen ez a legnagyobb problémád :D
2010. okt. 10. 18:21
 8/14 anonim válasza:
82%
Szerintem se gáz,sot!! Az én barátom 25éves és mindíg lilát rág,nekem sokkal jobban ízlik,amikor csókolózunk,nem csak az a mentolos íz van a szájában,hanem egy kis fincsi is...:P
2010. okt. 10. 18:25
 9/14 anonim válasza:
82%
Nekem a barátom állandóan a lila Airwavest rágja, el is neveztem miatta Gabirágónak, mert már az illata is ráemlékeztet. :D Ő 22 éves amúgy, ez nem fiús vagy lányos rágó, mindenki azt rág amit akar és ami ízlik neki. Akkor lenne lányos, ha kimondottan rálenne írva, vagy rózsaszín lenne szívecskékkel, vagy virágokkal. :D
2010. okt. 10. 18:35
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én vőlegényem 45 éves, bőrben jár, meg Westerncsizmában, ifjúkorában még ült is testi sértésért..Motörheadet halgat..nem valami lányos...mégis azt rágja...szerintem is , a rágó unisex. Az összes energiaitalnak gumibogyóíze van, mégis a macsók isszák a legtöbbet szerintem.

A barátod egy majom.

2010. okt. 10. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!