Miert nem tudok leallni? (bovebben lent)
Figyelt kérdés
ha elkezdek inni akkor addig iszok mig jol be nem rugok, nem tudok lealni! nem szoktam suruen inni, havonta egyszer 2szer, de akkor mindig seg reszeg vagyok, sajnos:( 21/f2010. febr. 20. 20:10
1/8 anonim válasza:
Mert nincs önuralmad. Ha zavar, inkább ne is kezdj inni.
2/8 A kérdező kommentje:
az a gond, hogy szeretek sorozgetni a haverokkal!
csak az zavar, hogy en nem tudok leallni 3-4 sornel
2010. febr. 20. 20:36
4/8 anonim válasza:
Beindult a körhinta...:D
Szerintem vagy most leállsz vele,vagy halogatod és aztán soha nem fogsz..egyre több kell...(Az én történetem alapján)
5/8 anonim válasza:
Alkolista vagy ne járj a haverokkal sörözni.
6/8 A kérdező kommentje:
tudomasom szerint az az alkoholista az aki egy napot se bir ki alkohol nelkul, s en nem vagyok ilyen, mert en csak havonta 1szer 2szer iszok
2010. febr. 26. 10:25
7/8 anonim válasza:
Nem vagy alkesz! Két jellemző fogyasztási mód van. Van aki ritkán sokat, van aki gyakran kevesebbet. (a gyakran sokat most hagyjuk, valszeg ő az alkesz :)
Szóval nagy vonalakban ez a jellemző. Higgy nekem a főiskolán alkohológiát is hallgattam... :DD (komoly)
8/8 anonim válasza:
Szerintem havi 1-2 alkalom túllengés még nem alkoholizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!