Valaki ivott már 100 éves, vagy idősebb édes, félédes típusú bort?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a nagyon régiek kocsonyásodnak elvileg, és emiatt az alkoholszázalékuk is kicsit magasabb lesz, valamint elég finomak. Kóstolt már valaki ilyet? Én szívesen megkóstolnám, csak erre nem lesz pénzem szerintem.2010. febr. 20. 17:01
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Utolsónak: odáig már eljutottam, hogy használjam a kuglit (néha lusta vagyok rá, de az más kérdés). Köszönöm, hogy segíteni akarsz, de, mint azt az első válaszoló is megérezte, én nem arra gondoltam, hogy telerakom zselatinnal a cuccot, pedig a boros gyümölcskocsonyák erről szólnak szerintem. Szóljatok, ha tévedek.
2010. febr. 20. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!