Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik a legjobb, legfinomabb...

Melyik a legjobb, legfinomabb whisky amit ittatok? De azért megfizethető áron :D

Figyelt kérdés

2015. ápr. 7. 13:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én a legdrágább és egyben legjobb amit ittam az a Johnnie Walker Black label. Alapból 7-9 ezer szokott lenni, de sparban pl. utoljára is mikor voltak a 20%-os matricák 6000-ért lehetett venni pohárral. Annyiért sokkal jobban megéri mint mondjuk a Jack Daniels. Amúgy Phoneynak nagyon igaza van. Ha a fehér Jim Beam ízlett akkor nem nagyon fogsz olyan whiskyt találni amire azt mondod hogy szar. Én pl. fehér Jimet instant kihányom. Olyankor szoktam azt inni ha már részeg vagyok és kéne egy hányás hogy kijózanodjak :D
2015. ápr. 13. 17:41
 12/14 anonim válasza:

Férjem kedvence a Makers Mark.

Emellett Jameson, Tullamore Dew, ritkábban Jack Daniels whiskeyt kap/választ ünnepi alkalmakra.

2021. márc. 27. 14:21
 13/14 anonim válasza:
Chivas Regal is egy jobb minőségű ital
2021. márc. 27. 14:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Glenfiddich, Jura, Laphroaig
2021. dec. 29. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!