Szőlőfajták közül melyiknek legfinomabb a bora?
-Arany sárfehér
-Kéknyelű
-Budai zöld
-Cabernet franc
-Cabernet sauvignon
-Chardonnay
-Cirfandli
-Cserszegi fűszeres
-Ezerjó
-Furmint
-Hárslevelű
-Irsai olivér
-Juhfark
-Kadarka
-Kékfrankos
-Királyleányka
-Kövérszőlő
-Kövidinka
-Leányka
-Medoc noir
-Merlot
-Ottonel muskotály (Muscat ottonel)
-Nektár
-Olaszrizling
-Portugieser
-Pinot blanc
-Szürkebarát
-Pinot Noir
-Rajnai rizling
-Rizlingszilváni
-Sárgamuskotály
-Sauvignon blanc
-Syrah / Shiraz
-Tramini
-Zengő
-Zenit
-Zéta (Oremus)
-Zöld veltelini
-Zweigelt
-stb
Van egy csomó választék!
az otellóbol készült borral vigyázz mert hosszú távon tönkreteszi a szemedet
én a csabagyöngyét tudnám ajánlani bár abból tudtommal sok kell és sokat kell vele foglalkozni de az az első szőlőfajta amiből bor készül (innen számítjuk a borszezon kezdetét) és ha jól csináltad igen finom és könnyű bor készülhet belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!