Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Családi ebéd előtt egy órával,...

Családi ebéd előtt egy órával, ha nincs rágóm, hogyan lehet eltüntetni egy üveg bort az arcszerkezetemről?

Figyelt kérdés
Bírom az italt,ezzel nincs gond,nincs bajom,de egy külső szemlélőnek biztos feltűnik.Ráadásul most fel is idegesített a barátom telefonon,ezért is ittam,normálisan kellene megjelennem náluk .
2015. ápr. 5. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
egy feles pálesszel:) amúgy igyál kis szódabikarbósnás vizet, az mindenre jó :) amúgy meg bumm, max jobb lesz a kedved
2015. ápr. 5. 12:47
 2/6 anonim ***** válasza:
amúgy nekem még a hideg vizes tusolás szokott csodákat tenni
2015. ápr. 5. 12:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Pálesz nincs,de jobb is,mert csak megkeverné a fejemet :) Elég hülyén van nálam ez az ital dolog,mert én józannak érzem magam még sok ital után is,normálisan beszélek,de az arcomon viszont látszik,főleg a szemeimen,olyan mintha leszakadnának :s Közben meg józan vagyok.És csak így szúrják ki ha valamit iszok.Ja és nem vagyok boldogabb most,jókedvű nem vagyok,csak simán normális :)
2015. ápr. 5. 12:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Tusoltam már,viszont a leheletemen nagyon fog érződni :s Ráadásul mindenkit meg kell puszilni :s Na mindegy,maximum gondolnak majd valamit ...
2015. ápr. 5. 12:57
 5/6 anonim válasza:
Moss fogat?!
2015. ápr. 5. 13:04
 6/6 zolidobos ***** válasza:
A fogmosás nem segít. Tapasztalat....Rágcsálj el 10-15 szem szemes kávét, és megoldódik a problémád.(legalábbis ami a leheletet illati...))
2015. ápr. 5. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!