"Megfog" a bor? Ti találkoztatok már ilyennel?
Figyelt kérdés
Már nem merek társaságban vörösbort inni, mert utána valami eszméletlenül nézek ki :) Legyen szó bármilyen fajtáról - általában Teleki Villányi alá nem adok -, az ajkaim, a fogaim a nyelvem mind lila színben pompáznak... a fogaimon általában segít egy gyors fogmosás, de a nyelvemről levakarhatatlan, az ajkaimról csak kaparással jön le. Ilyet az ismerőseim közül még senki nem tapasztalt, azok sem, akik velem ittak, szóval nem a borral van probléma. De akkor mégis mivel? :D2015. márc. 31. 13:09
1/5 anonim válasza:
Engem is megfog.
Egyébként ha tabszosat írnál akkor az nem fogna meg :-)
Vagy idd szívószállal.
2/5 tetro válasza:
Rossz minőségű borokat iszol. A Teleki Villányi egy 700 Ft-os vörösbor... Vagy a Bock Syrah is meg fog téged?
3/5 A kérdező kommentje:
Lehet rossz helyen vásárolok, felém 1000-1500ft között árulják :)
A minőséggel probléma nem lehet, mert mint írtam, ha öten iszunk is ugyanabból a borból, én vagyok az egyetlen, akin nyomot is hagy. Ugyanez volt a tokaji borvidéken a legdrágább ital kóstolásakor is, egyszerűen pár korty után már lilák az ajkaim. Ezek szerint csak velem lehet a probléma, érdekes dolog ez :D
2015. márc. 31. 15:00
4/5 A kérdező kommentje:
Bevallom, a Bock Syrahot még nem kóstoltam :) Ennyire drága bort ritkán iszom, ennyire nem dagad a pénztárcám azért.
2015. márc. 31. 15:01
5/5 anonim válasza:
Olyan bort iszol, amit bodzával vagy hasonló nem belevaló dologgal szineztek.
Az igazi vötösbor nem szinezi el sem a fogat sem a nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!