Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyit kéne innom, hogy jól...

Mennyit kéne innom, hogy jól berúgjak?

Figyelt kérdés
17/F
2015. márc. 30. 21:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
1 pohár málnaszörp elég lesz.
2015. márc. 30. 22:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Sokat ihatsz, csak ne hirtelen ahogy a videóban a srác. :D Amikor érzed, hogy baj lesz akkor lassíts, hogy még haza tudj jutni. :D
2015. márc. 31. 01:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Honnan tudjuk mennyi az ami téged aktuálisan kiüt? Ez függ testsúlytól, testalkattól, genetikától, attól hogy mennyire szoktad meg, hogy mennyire vagy fáradt, hogy mennyit ettél előtte, hogy mit iszol és milyen gyorsan, hogy mennyit cigizel/füvezel közben meg még kismillió dologtól. Én legutóbb 4 korsó sörtől és egy Bacarditól rúgtam be, de nem hányásig/filmszakadásig, amikor hazamentem anyámék nem is látták rajtam. (ne ítélkezzetek...)

Próbálgasd, és amikor érzed hogy már jó részeg vagy hagyd abba ha haza akarsz jutni, vagy igyál még vodkát ha a detoxba. Sok sikert.

2015. ápr. 2. 15:31
 14/14 anonim válasza:
Vodkázz
2015. ápr. 4. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!