Én elég szigorú szülő vagyok /voltam amikor a gyerekeim 15 évesek voltak,de azt hiszem ,ha tényleg havonta 1 dobozról van szó,akkor annyit szabad 15 évesen. A kúltúrált alkoholfogyasztás nem ártalmas.
2014. okt. 30. 13:13
2/10 anonim válasza:
Korai még, de ha nagyon nem bírod nélküle, akkor egy üveg könnyű sör még elmegy. Ne 7%-osat igyál. Mindenesetre jobb, mint az energiaital, és/vagy kólafélék, cukros üdítők.
2014. okt. 30. 13:14
3/10 anonim válasza:
Havi egy sör nem árt meg, a lényeg, hogy tudd a mértéket, és ne azért igyál mert az menő vagy mert a többiek is. :) Jó sörözést! :)
(Én is szoktam néha napján, de max 1-2 doboz és azt kb 3-4 óra alatt mert általában el felejtem, hogy van és csak beszélgetünk aztan feleszmelek és iszok pár kortyot :D) 17/L
2014. okt. 30. 13:20
4/10 anonim válasza:
Dehogy.
2014. okt. 30. 14:01
5/10 anonim válasza:
Annyi nem árt meg. Alkoholnak alkohol, de egészség szempontjából sokkal jobb mint egy kóla vagy energiaital.
Én előbb megengednék a gyerekemnek egy doboz sört, mint energiaitalt. Ráadásul, még ha fejébe is száll, inkább otthon tapasztalja ki a határait, mint egy buliban ahol itatják!!!!
2014. okt. 31. 07:13
6/10 anonim válasza:
15éves koromban,első alkalommal megitattak velem egy üveg vodkát,aztán mocsárrészegen cipeltek haza XD
komolyra fordítva a szót,annyitól biztos nem lesz semmi bajod,talán még egészséges is.néha mi is kiülünk borozgatni haverokkal.17/F
2014. nov. 1. 14:41
7/10 anonim válasza:
Inkább sör, mint cola, energiaital és társai. Én minden nap iszok egy sört, szerintem egészséges.. a középkorban is egész nap ittak.. bort,sört.. mégis tovább éltek, mint ma.
2014. nov. 13. 15:19
8/10 anonim válasza:
Na ne viccelj, hogy tovább éltek. Az 1800-as években az 50 éves már öreg ember volt.
2014. nov. 13. 15:42
9/10 anonim válasza:
Ehhez képest pl. Werbőczy Istvánt 76 (más források szerint 81) éves korában mérgezték meg. 1541-ben.
2014. nov. 13. 15:53
10/10 anonim válasza:
Anonym oldalon bevallom h én is szeretem és néha fogyasztok alkoholt :) ja és én 15 éves lány vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!