Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szerintetek mi fog történni?...

Szerintetek mi fog történni? (többi lent! )

Figyelt kérdés

Ha megiszok 2dl vodkát 1l baracklével!

180cm vagyok 70kg!

2015. márc. 4. 16:52
 1/5 anonim válasza:
2015. márc. 4. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Öhm, semmi?

Ált. 1/2-1/4 közt szokás keverni szénsavas itallal. Nem pedig 1/6+rostos.

2015. márc. 4. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocsi tévedtem, az lesz,hogy el kell menned wc-re.
2015. márc. 4. 17:58
 4/5 anonim ***** válasza:

"Szerintem ne csináld, csúnyán be fogsz rúgni, hányni fogsz, és nagyon másnapos leszel."

Én ennyitől egyébként lehet rosszúl lennék, de én már nem igazán bírom a piát.

A puding próbája az evés.

2015. márc. 4. 20:46
 5/5 zsh18 válasza:

1. ha gyorsan iszod 10 perc múlva behu... (ez vagy 2,5l folyadék)

2. ha hozzá vagy szokva a töményhez vagy egy napig kortyolgatod, akkor semmi extra, ha az alkohol hatására gondolsz

3. ha nem vagy hozzá szokva és lehúzod, akkor szólj és megyek röhögni az eredményen

4. ha hatást akarsz elérni, a baracklé helyett javaslom, hogy Fantával idd, vagy kísérőnek igyál pezsgőt - na itt is mennék röhögni...

Amúgy szerintem ne erőltesd, mert ha rákattansz és naponta ismételgeted, az már orvosi eset amit úgy hívnak: alkoholizmus

2015. márc. 5. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!