Próbált valaki aromát pálinkába?
Figyelt kérdés
Ha próbálta valaki kérem segitsen,hogy érdemes e bekeverni,mármint jó izt ad neki vagy gyenge fos lesz2015. febr. 16. 20:44
1/3 anonim válasza:
Semmi pénzért nem rontánam el az eredeti pálikát semmiféle izesitoanyaggal !!!
2/3 anonim válasza:
Ha valakinek megfordul a fejébe hogy a pálinkába aromát keverjen, akkor az a pálinka már eleve szar....
3/3 Phoney válasza:
Ha a direkt pálinkába való, drága gyümölcsaromákra gondolsz, azokat akkor érdemes kipróbálni, ha a pálinkád alapvetően jó lett, de gyenge lett a gyümölcsjellege, és ezt akarod erősíteni. Csodát így se várj tőle, nem biztos, hogy ízleni fog az eredmény. Az eltérő ízeket (pl. almapálinkába szilvaaromát) pedig inkább ne erőltesd.
Ha sütőaromákat akarsz belekeverni (pl. rumaromát), azt szintén ne erőltesd, mert 1) nem tudja elnyomni a pálinkajelleget, 2) egy literhez kell vagy 5 fiola belőle, kész csőd 3) eleve nincs is jó ízük.
Ha egy pálinkát fel akarsz „javítani”, inkább keserűlikőrt érdemes csinálni belőle, vannak ehhez a neten receptek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!