Ha élet és közveszélyes vagy, még meg fel is jelenthet, azaz benn töltöd az éjszakát az örsön.
2015. febr. 4. 15:16
2/11 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy már egyáltalán nem ihatsz előtte.
3/11 anonim válasza:
** ön- és közveszélyes **
4/11 A kérdező kommentje:
Na és mi van,ha előtte józanul tekerek a kocsmába,haza fele meg tolom a cangát.
Akkor is megbüntet a rendőr?
2015. febr. 4. 15:21
5/11 anonim válasza:
A legutóbbi KRESZ módosítás óta már legálisan is lehet ittasan kerékpározni, persze csak ha olyan állapotban vagy, hogy tudsz normálisan közlekedni vele. Itt van erről egy cikk: [link]
2015. febr. 4. 15:25
6/11 anonim válasza:
Így van ahogy az utolsó mondja. Lényegében, ha meg tudsz állni a biciklin, akkor mehetsz. De ha nagyon részeg vagy és beléd akar kötni a rendőr, akkor sikerülni fog neki. Járdán mész/ Úttesten cikkcakkozol/ nincs láthatósági mellényed/ Nincs megfelelő lámpád, stb.
2015. febr. 4. 16:19
7/11 anonim válasza:
Tolni tolhatod nagyon részegen is, de világítás akkor is kell rá éjszaka.
2015. febr. 4. 21:16
8/11 anonim válasza:
rendőrfüggő: mindenesetre nem árt, ha van jó világításod, láthatósági mellényed, és az igazolványaid (bicajé is ) nálad vannak.
Off: kedves Troll314csa. Csak érdeklődöm, hogy jól értelmezem a felhasználói nevedet? a 314- igaz tizedesvessző nélkül- a görög Pí-t jelenti ? :DD
Ha nem akarsz ne válaszolj, ha igazam van, megmondom őszintén nagyon szellemesnek találom:D
2015. febr. 5. 12:09
9/11 anonim válasza:
Köszi a választ, akkor jó volt a következtetésem :D
Mindenesetre vidámmá teszed a válaszaidat :D
Azt mondjuk nem értem, hogy a privátod miért más néven jött, de nem vagyok szakértő...legyen a te titkod.
2015. febr. 5. 18:26
10/11 anonim válasza:
ne ígyal alkoholt !!! mert beesel az árokba az ismerősöm tapasztalta :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!