Miként készíthetem fel a szervezetemet az alkohol fogyasztásra? Valamint, ha valaki nagyon kész van, mivel jòzaníthatom?
Arra lennék kíváncsi, hogyan készüljek egy 'kis' iszogatásra. Tudom, hogy nem szokás készülni, de, ha van valami praktika, szívesen kipròbálnám. Kipihenjem magam? Egyek zsírosat, talán olajosat? Eddig, mindig hajában főtt krumplit ettem, rengeteg olajjal. Nekem bevált, csak ezt inkább ivás közben jò enni, mert könnyen emészthető a krumpli.
A gyomorkeserűk a kedvencekm, így gyakori a hányás. Nektek vannak ötleteitek, bevállt praktikáitok, hogy tovább bírjatok inni? Esetleg van, aki héttel előtte is rákészül? :D
A másik kérdésemhez, hogy én a delikvensekkel mustárt szoktam etetni, hogy kijöjjön minden, majd szòdabikarbònás vizet, h ápoljam a gyomorfalát, utána kòlát, hogy kijöjjön a maradék, majd lefeltetem, s vigyázok, ne hason/háton feküdve hányjon. Általában beválik, elég gyorsan. Ti, kif szoktatok tenni? Detox? Vagy netalántán, árok?
- zsíros, olajos cuccok előtte, mi mindig chipszet tömtünk, pl.
- nekem nincs praktikám, mert soha nem hánytam még piától - amint érzem, hogy rosszul vagyok, nem iszok többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!