Mennyire üt a rum?
Figyelt kérdés
Négyen vennénk egy 0,7-es Captain Morgan-t, és kíváncsi vagyok, hogy mennyire "hatásos".2015. jan. 26. 17:37
1/5 anonim válasza:
Ugyanolyan az alkoholtartalma mint a többi hagyományos égetett szesznek. Szóval attól függ, hogy mennyit bírtok inni. Bebaszni nem fogtok egy üvegtől. Én meg bírok inni egyedül egyet, de hogy ti mennyit, arról nekünk fogalmunk nincs.
2/5 anonim válasza:
# 1
Ja.Megiszod egyedül,aztán utána meg összeokádsz mindent.
3/5 anonim válasza:
Nagyon ritkán szoktam hányni. A 7 deci az még éppen megúszható hányás nélkül. De a kérdés szerintem pont erre vonatkozott. Be akarnak bszni mint az állat.
4/5 anonim válasza:
Oké, akkor te valószínűleg masszív alkoholista vagy.
De,hogy a kérdésre is válaszoljak, négy embernek valóban kevés ennyi,ha rendesen be akarnak rúgni.
5/5 anonim válasza:
Egy nagyobb bulin én is megiszok simán 7 decit hányás nélkül. Nekiállok 4-5 fele alapozni és tart a buli hajnalig 4-5-ig akkor lemegy nem csak 7 deci tömény de még 2-3 sör is mellé. Persze ha gyorsan iszok hányok én is. Ha pl.: 1 óra alatt fél litert megiszok akkor széthányom magam, de így inni nincs sok értelme. Az alapján hogy egy ilyen kérdést feltesz a kérdező, úgy sejtem hogy nincsenek hozzászokva a piához, de 4 embernek 7 deci akkor is kevés. Inkább egy literrel kéne próbálkozni, vagy 2db 7 decissel, azaz 1.4 literrel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!