Whisky palackozási dátumát miről tudom meg?
Figyelt kérdés
Van egy üveg Jim Beam whisky-m és szeretnén pontosan megtudni a palackozás dátumát. A hátsó oldalán, alsó részén van egy 17 karakterből álló kód, mely betűket és számokat tartalmaz. Mivel tömegcikkről van szó, valószínűleg tavaly palackozhatták, de biztosan kellene tudnom.2015. jan. 13. 11:44
1/2 Phoney válasza:
Ha a kód nem tartalmaz dátumot, akkor legfeljebb a gyártó tudja megfejteni neked, hogy mikori, ha felveszed velük a kapcsolatot pl. a Jim Beam magyar honlapján keresztül. Mivel az égetett szesz korlátlanul eltartható áru, sokszor egyáltalán nem tüntetik fel, mikor palackozták.
Esetleg még azt nézd meg az üvegen keresztül, hogy nincs-e a címke alá nyomtatva a dátum, mert ilyet is láttam már.
2/2 anonim válasza:
A whiskey palackozása nem igazán számít tekintve hogy itt a hordóban eltöltött év számít! tehát 1 30éves whiskey is le lehet palackozva bármikor mivel nem befolyásolja az ízét már és mivel a whiskey magas alkohol fokú én úgy tudom nem lesz baja ha üvegben áll... tehát mind1 mikor palackozták az érlelési évek számítanak a Jim Beam amerikai bourbon whisky tehát legalább 3 évet állt hordóba mielőtt üvegbe rakták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!