Kinek milyen durvább részeges történetei vannak?
Kíváncsi vagyok 1-2 sztorira amit az alkohol hatására sikerült elérni:D Légyszi ha emlékeztek,azt is írjátok oda,mit és milyen mennyiségben ittatok!
Bármilyen vicces,idióta történetet leírhattok!:D
Hú, ez jó kérdés:) Tavaly első félévben Törökbálinton voltam koleszos, és hát úgy alakult, hogy 3-an elkezdtünk iszogatni, és olyan éjfél fele megfogytunk a szesszel, jött az ötlet, hogy menjünk el a Budaörsi Teszkóba. Ok. Én valamiért a fehér köpenyemben mentem. Amikor odaértünk, jött a másik ötlet a kis fejemből, hogy mi lenne, ha szefósnak tetetném magam, mondták ok. Besurrantam a budiba, kis vízzel össze-visszára állítottam a hajamat, kimentem, mondtam, hogy fogjanak közre, úgyhogy jobbomon egy jó 100 kilós kopasz gyerek, balomon meg egy csaj. Na uzsgyi menjünk. Amikor beértünk a polcokhoz, akkor mindent megfogdostam, meg követeltem, hogy az nekem kell, persze retardált módon, minden 2. szavam olyan volt, hogy dejűűűűűűűű, meg defmettyűpű és tsai. Ehhez hozzájött még az idétlen járásom. Az "ápolóim" meg nyugtatgattak, mondták, hogy majd veszünk, majd megkapom stb. Hát így végigsétáltunk az egész teszkón, amikor a pénztárhoz értünk, addigra vagy 4 takarítónak pont ott kellett maszatolnia valamit, karbantartó daruskocsi kosarából majdnem leesett a gyerek, úgy bámult, pénztárosról nem is beszélve. Amikor kifizettük, akkor fogtam magam, levettem a köpenyt, megigazítottam a hajamat, megfogtam a szatyrot, és azt mondtam, hogy elég a hülyéskedésből, és elindultunk normálisan kifele. Hát voltak arcok:D Az este tovább folytatódott, és nagyon jól sikerült:D
Ha eszembe jut még írok:)
Ezek a sztorik hatalmasak xDD
Hát velem csak ilyen aranyos dolgok történtek.. pl. barátnőmmel már nemvoltunk józanok, és úgy mentünk át a főtéren, hogy közbe kiabáltuk, hogy sóóós mogyoróót vegyeneek :DD Szerencsére már nemsokan lézengtek arrafelé. Aztán kb fél óra múlva felhívtunk utcai fülkéből valami számot, és barátnőm beleböfögött majd letette :D
Valamikor nyáron volt ilyen kertiparti szerűség.. én meg meguntam, és kiültem egy félüveg vodkával az út szélére, úgy rángattak el onnan xD
19/L
Hát nekem annyira nincsenek ilyen részeg sztorijaim.
Hát egyszer még augusztus 20.-án volt az, hogy jövünk vissza tüzijátékról, megvolt beszélve a buli, már úgy mentünk ki tüzijátékra is. Szóval a fél csoport hamarabb visszaért és a többiek így csurdogáltak vissza, aztán jött 2 haver akik hoztak magukkal egy ilyen narancssárga kukát az utcáról, amit aztán kitettek a teraszra. Többször is megkérdeztem, hogy miért hozták, de a válaszra már nem emlékszem. Még azon az estén voltak olyanok, hogy a hűtőben volt a pia, és a konyhából nyílt egy terasz és oda mentek ki a többiek, és akkor így bekommandóztam a hűtőhöz, kúsztam a földön és közben a Mission Impossible zenéjét dúdoltam, vagy valami ahhoz hasonló valamit, de aztán észrevették, hogy ott vagyok úgyhogy elküldtek onnan.
De nekem nincsenek annyira jó sztoriaim, inkább haveroknak vannak jók, mint pl, egyszer rendeztek valami bulit, és az egyik gyerek totál részeg volt és űlt egy széken és röhögött mindenen meg ott elvolt magában, aztán egyszer csak hánynia kellett úgyhogy hát így kihajolt oldalra és maga mellé hányt. De aztán nem tudott visszaegyenesedni, és beleesett a hányásába. Na most én nem voltam ott, de haverok mesélték, hogy kb. úgy fetrengett a hányásában, mintha valami, pénz tengerben lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!