Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Alkoholista szülő (k) gyermeke...

Alkoholista szülő (k) gyermekei: hogy álltok az itallal?

Figyelt kérdés
Nem tudom, képes leszek-e valaha is inni, mivel undorodom az alkoholtól, mert tönkretette a gyermek-és fiatalkoromat. 18 éves vagyok, és életemben kétszer ittam egy-egy korty alkoholt, első alkalommal kíváncsi voltam az ízére, második alkalommal belém erőltették. Mindkét alkalom minimum 5 éve volt, most itt vagyok 18 évesen, és még szilveszterkor sem jut eszembe, hogy alkoholt igyak, egyszerűen félek tőle. :/
2015. jan. 1. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem apukám alkoholista. Szerencsére nem mellette kellett felnőnöm, mert anyukám elvált tőle. Nincs gondom az alkohollal, szoktam néha inni mértékkel. Nem félek tőle, ismerem a határaimat, nem okozott még gondot.
2015. jan. 1. 18:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én szüleim is azok. Én is azt mondtam, hogy nem fogok inni meg nem kell nekem olyan pár, aki egy kortyot is megiszik. Talán 22 évesen kezdtem először a barátnőimmel beülni pubokba. Van, hogy havonta 1x van, hogy kéthetente megyünk 1x megyünk, akkor is max 2 koktélt szoktam inni. Meg randikon elfogadok egy boroskólát. Ez a szilveszter ivósabb volt, most először csúsztak le rendesen az italok.

Ha nem rendszeresen csinálod azért, hogy kibújj a problémák elől, akkor nincsen vele baj. Ilyen egyszer volt, mikor megcsaltak - alig tudtam elviselni, de végül nem ittam. Ha egyszer-kétszer

2015. jan. 2. 01:37
 3/3 anonim ***** válasza:

... megiszol egy kicsit, abból nem lesz baj.

Na most ez úgy hangzik, mintha rá akarnálak beszélni, pedig nem így van! :D Csak elmeséltem velem hogy volt.

(2-es voltam)

25

2015. jan. 2. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!