Mikor vezethetek, ha ezeket ittam szilveszterkor?
4 dl whiskey, 5 dl pezsgő?
70 kg, 20 éves férfi, aludtam 7 órát, egész este ettem és reggeliztem is .
Mikor ülhetek autóba?
Az utolsó ivás után kell 12 óra mire olyan szinten kiürül belőled hogy a szonda ne mutassa ki. De ha kipihent vagy és ettél is rendesen szerintem délután 2-3 óra felé már nyugodtan vezethetsz.
Én egyszer egy buliban ittam nagyjából hajnali 3 kor ittam utoljára egy pohár bort Előtte én is kb azokat ittam mint most te. Utána hazamentem aludtam vagy délig majd berendelt a főnököm pár órára délutános műszakba a pihenőnapomon persze hogy helyettesítsem a lebetegedett kollégámat. Persze mondtam hogy ittam ő mondta hogy menjek be nyugodtan mivel gyalog járok be mert nincs messze ha fenn akadok esetleg a portán ellenőrzéskor akkor elviszi a balhét. Persze szondáztattak rutinszerűen mert hétvégén aki nem műszak váltáskor megy be hanem műszak alatt hívják be vagy valami akkor mindenképp szondáztatják az embert és gond nélkül átmentem rajta.
Szia!
A férjem kiszámolta neked, de az hozzátartozik a pontosabb számoláshoz kellene, hogy mettől-meddig ittál...Ő 22 órától számolta, a kalkulátor szerint 21:30-ra ürül ki teljesen. Azt nem lehet beállítani, hogy ettél, aludtál...valamennyit biztos befolyásol, de inkább az ivás előtti kaja, mint az utána. Boldog Új Évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!