Ha minden befolyásoló tényező közepes (pl. a kedv, az előtte evett kaja mennyisége, stb.)
2014. dec. 23. 11:27
1/10 anonim válasza:
Nekem kb. tíz percig.
2014. dec. 23. 11:32
2/10 anonim válasza:
3 perc mire megérzem és kb 10 percig tart, vagy addig sem.
Persze a vérembe tovább kimutatható, de én nem fogom addig érezni.
2014. dec. 23. 11:47
3/10 anonim válasza:
A Vodka az szondával kimutatható,de olyan,mintha vizet innál. Étvágygerjesztő.
Amire az van írva,hogy vodka,pl. spar,teskó...társai.
Attól hamarabb voltam másnapos mint ittas.
2014. dec. 23. 11:48
4/10 anonim válasza:
Hát hatása nálam egy annyinak semmi, ha arra gondolsz hogy mennyi idő alatt bontja le teljesen a szervezeted, akkor sem lehet egy pontos időt mondani. Egy 120kg-os férfinek nagyjából egy óráig tart míg lebontja a szervezete míg egy 50kg-s lánynak kellhet nagyjából 6 óra, ez azért van mert egyrészt nagyobb súlynál kisebb véralkoholszintet okoz ugyanaz a mennyiségű ital, valamint férfiaknak megint csak kisebbet okoz mint nőknek, és a férfiak szervezete gyorsabban dolgozza fel, tehát egy 60kg-os férfi és egy 60kg-os nő közül is a férfi többnyire jobban bírja.
2014. dec. 23. 12:22
5/10 anonim válasza:
Pont ilyen kérdésekre alkották meg ezt a két linket:
Érdekes, hogy milyen rövid ideig tart a bódító hatása. Egy pezsgő jobban a fejbe tud szállni, mint a vodka. Viszont a vodkától még egy órán keresztül sem fogsz fázni és szokatlanul tiszta maradhat a fejed. Tehát a hatása különböző lehet attól függően, milyen hatást nézünk.
2014. dec. 23. 12:50
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egyébként egy 16 körüli lányról van szó (kb. 60kg), aki most inna először életében.
2014. dec. 23. 13:38
8/10 anonim válasza:
jó hülye válaszok jönnek...
Fél deci folyadék 50g. Ebből alkohol 40%-os tömény esetén 20g. Egy emberi máj testsúlytól függően 6-8g/órával bont, ha mást éppen nem kell bontania(!!!). Egy 60 kg-os lány inkább 6g/óra lesz. Azaz nála bő 3 óra, mire lebontásra kerül.
A hatás ellentétes a kiürüléssel. Egyszerű, minél üresebb a gyomrod, annál inkább egyszerre érvényesül a hatás.
2014. dec. 23. 16:17
9/10 anonim válasza:
Az utolsó választ nem pontoztam le mert nem vagyok g_ci de nem épp normális, mert mégegyszer hangsúlyozom ugyanaz a mennyiségű alkohol nem ugyanolyan hatást vált ki egy 50kg-s lánylál mint egy 120kg-s csávonál. Akik lepontoztak valószínűleg olyan vézna luvnyák akik azt gondolják hogy amiért ők alkoholisták azért bármilyen csávót leisznak.
2014. dec. 23. 19:58
10/10 anonim válasza:
nálam semeddig, lehet kicsit marja a torkom, de fél decitől még nem történik semmi.
tegnap pont így kezdtük, 4-en feles pohárból.
az első kör után eltelt kb fél óra, semmit nem éreztünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!